Conceptul Care Beyond Your Smile

Conceptul dezvoltat de noi va ofera tratamente moderne, in conditii de igiena maxima, intr-o atmosfera placuta si fara durere. Tratamentele sunt personalizate fiecarui pacient si se desfasoara dupa un plan de tratament atent elaborat de toata echipa de colaboratori pe fiecare specialitate in parte.

Sterilizare

Sanatatea dumneavoastra si a noastra este de foarte mare pret pentru noi, de aceea respectam toate masurile de igienizare si de sterilizare a cabinetului, a aparaturii si a instrumentarului folosit.

Terapia odontalaAparatura folosita pentru sterilizarea instrumentarului respecta toate normele UE, este utilizata corespunzator si este mereu controlata prin imprimarea electronica a tuturor parametrilor.
Terapia odontalaInstrumentele curatate si dezinfectate se sigileaza in pungi speciale si introduse in autoclav. Metoda aceasta de sterilizare asigura o asepsie a continutului pungilor pentru 2 luni.
Terapia odontalaFolosim substante dezinfectante de suprafata care au proprietatea de a omora orice fel de germene intr-un timp de 60 sec.
Terapia odontalaPardoselile se curata tot cu substante dezinfectante.
Terapia odontalaMedicii si asistentele poarta manusi de unica folosinta si masti de protectie pentru fiecare pacient in parte.
Terapia odontalaPacientul beneficiaza de pahar de unica folosinta, aspirator de saliva de unica folosinta, ace, bavete.
Terapia odontalaTrusa de consultatie este desigilata in fata pacientului, la fel si acele sau orice alt echipament steril.
Terapia odontalaFolosim turbine si piese de mana sterilizate sau de unica folosinta.
Terapia odontalaDeseurile rezultate in urma tratamentului sunt depozitate intr-un loc special creeat pentru asta, iar de managementul lor se ocupa o firma specializata.

Marturii

Marturii clinicaPoate sunt oameni care au avut intalniri cu probleme dentare suportabile...la mine cand au aparut mi s-au parut atat de urate ca am simtit nevoia sa le rezolv in 5 minute. Am cunoscut-o pe Nicoleta intai ca mamica la teatru, dupa care, inainte de un concurs la Arnhem, Olanda, perioada in care se lucra in teatru la doua spect. simultan (aprox 10 ore pe zi), a venit o astfel de bucurie, conform expresiei "cand ti-e lumea mai draga". Singura solutie era sa vina medicul in ora de pauza de la mijlocul zilei, sa ma duca la cabinet si sa o rezolve sau inainte de 9 dimineata cand incepea programul :))). Ce sanse sa ai? ;)Am rezolvat intr-o atmosfera relaxata si cu muzica buna.
Alina Craita, actor teatru Masca

Marturii clinica Dr.Nicoleta Miron este doctorul care mi-a spulberat "teama de stomatolog". Este un doctor extraordinar, pasionat de meseria sa caruia chiar ii pasa de pacientii sai. Imi este doctor de aproape 10 ani si nu am de gand sa schimb nimic.
Cristina Alexandru, organizator evenimente

Marturii clinica Sunt pacienta Nicoletei de aproape 10 ani. Si voi fi in continuare. In tot acest timp ea a devenit medicul tuturor membrilor familiei, al prietenilor mei. O recomand cu cea mai mare caldura si convingere de cate ori am avut ocazia. De ce toate astea? Pentru ca este foarte rar sa intalnesti tot ce ai nevoie intr-un singur pachet, uneori este doar o sansa. Sansa de a gasi stiinta de carte, aplicabilitate practica de exceptie, informare continua, grija fata de ustensile, materiale, igiena impecabila, caldura, omenie, grija fata de posibilitatile financiare ale clientului, solutii care sa pastreze cat mai mult din structurile existente, atentie la detalii, flexibilitate, executie fara cusur, empatie dar si fermitate, siguranta, onestitate, garantie si multe altele la un loc este uneori unica in viata. De aceea este esential sa profitati de aceasta sansa.
Camelia Hoinarescu, Managing Partner KamKe

Aspecte legale

Dupa consultatia prealabila si stabilirea planului de tratament si a devizului estimativ, pacientul semneaza o declaratie prin care isi exprima acordul in ceea ce priveste acceptarea planului de tratament precum si ca a fost notificat in ceea ce priveste anumite riscuri.

Toate datele de contact si fisa dumneavoastra medicala sunt in deplina confidentialitate. Datele personale vor fi folosite strict in interesul dumneavostra ( reminder programare, oferte speciale cu privire la tratamente periodice, informatii si noutati). Daca la un moment dat veti dori sa nu mai primiti aceste informatii va rugam sa ne contactati in vederea dezabonarii.

Cum platesc?

Plata se poate face cash sau cu POS.

Plata card clinicaProgramare onlinePROGRAMARE ONLINE


IconTARIFE
Tarife clinica clinica

In continuare


IconPROMOTII
Promotii clinica clinica

In continuare