Prima vizita la cabinetul stomatologic

Prima vizita la clinica Se ştie că prima vizită la cabinetul stomatologic are loc de cele mai multe ori în situaţii de urgenţă: când doare ceva, când a aparut un abces, când se mişcă vreun dinte sau s-a produs vreun traumatism etc. Este valabil atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

Prin evitarea vizitelor de rutină, parinţii dezvoltă teama copiilor de “halatul alb”, teamă care se multiplică cu fiecare consult sau analiză de sânge.

Cum putem evita aceste lucruri? Prin educarea copiilor în spiritul profilaxiei şi contactul cu medicul înainte să apară durerea.

Propunerea mea are la bază experienţa avută cu mulţi copii care nu plâng când ne văd şi se aşează foarte curioşi în “nava spaţială” să mai experimenteze ceva nou.

Prima vizita la dentist

Prima vizită la cabinet se constituie din 2-3 intâlniri de fapt şi este mai mult de o familiarizare a micuţilor cu locul respectiv. Recomandăm acest lucru să înceapă în jurul vârstei de 2 ani.

Povestiţi-le că pentru că au mai crescut niţel, vor putea să aibă o experienţă nouă şi interesantă într-un loc special unde se vor juca, vor descoperi şi vor învăţa lucruri noi despre dinţişorii lor şi cum să aibă grijă de ei.

Ce se intampla in cabinet?

Prima vizita la clinica Prima vizitaPrin joacă, desenând, consultând păpuşi, făcând pe doctoraşii sau pe asistentele, li se vor oferi nişte simple noţiuni legate de dinţi şi aparatură.
Prima vizitaÎntr-o altă vizită, ne jucăm ca la chimie, făcând nişte teste foarte amuzante pentru ei, dar extrem de utile pentru medic în punerea diagnosticului.
Prima vizitaExersăm spălatul pe dinţi până ne convingem că au învăţat tot ce trebuie.
Prima vizitaVor învăţa ce alimente şi băuturi sunt prietenii sau duşmanii dinţişorilor.

La finalul programului, copiii vor primi o trusă de igienizare, compusă din: periuţă, tablete revelatoare de placă bacteriană, aţă dentară pentru copii, clepsidră. Părinţii vor primi o evaluare a statusului dentar şi o sintetizare a ceea ce a deprins copilul.

Grupele de copii sunt constituite astfel încât ei să beneficieze de maximă atenţie şi siguranţă pe parcursul vizitelor.

La finalul programului vă asigurăm că vom fi buni prieteni şi că la următoarele vizite vom vedea doar feţişoare vesele!

Programare onlinePROGRAMARE ONLINE


TestimonialeTESTIMONIALE
Galerie clinica

In continuare


IconTARIFE
Tarife clinica clinica

In continuare